Kinderopvang Boartershiem
Kinderopvang, voorschoolse en naschoolse opvang

Tarieven & kinderopvangtoeslag

  

Kinderopvang 0 tot 4 jaar 

Per januari 2020 - € 8,15 per uur*.


  • De tarieven zijn per uur dit is inclusief luiers en eten en drinken.
  • Bijzonder: wij werken met in- en uit klok systeem ( app bitcare ). Dit betekend dat op het moment dat jullie je kindje bij ons brengen tussen 07:00 - 09:00 uur de tijd geregistreerd wordt bij binnenkomt. Ditzelfde geldt ook voor het ophaalmoment tussen 16:00  - 18:00 uur. Jullie kindje wordt afgemeld op het moment dat jullie je kindje ophalen. Is dit om 16:15 uur dan stopt dan het uur tarief. We ronden af op het kwartier. 
  • Let op in 2022 zullen wij gaan werken met pakketten, net als op de buitenschoolse opvang. 

 

  • Met uitzondering van babyvoeding *.
  • Vers fruit voor de baby's hebben wij bij de prijs inbegrepen. Geeft u liever fruit uit een potje dan mag u dit uw baby mee geven.
  • (Extra)  halve dag afnemen is in overleg mogelijk , er wordt dan een dagdeel van 5,5 uren berekend.

 

Extra:Ø Verlofaanvragen tijdens schoolvakanties moeten minimaal 6 weken voor de eerste dag van de schoolvakantie aangevraagd worden. Bent u te laat met aanvragen zullen wij de uren die geregistreerd staan in het contract factureren.

 

Ø Losse verlofaanvragen dienen minimaal 12 dagen voorafgaande aan de verlofdag worden ingediend.

  

Ø Verlofaanvragen kunnen alleen via het planningssysteem van Bitcare worden aangevraagd of via de e- mail boartershiem@hotmail.com. Dus NIET meer mondeling of via de chat. 


Willen jullie berekenen wat de netto kosten zijn m.b.t. de kinderopvang? Via onderstaande link kunt u berekenen hoeveel kinderopvang toeslag u terug krijgt.

http://www.belastingdienst.nl/rekenhulpen/toeslagen/ 

 

 
 
 
Opbellen
E-mail
Info