Kinderopvang Boartershiem
Akkrum en omliggende dorpen

GRATIS workshop babymassage

 

Wat super leuk dat je onze website bezoekt en interesse heb in het volgen van de gratis introductie workshop babymassage. Jullie zijn allen van harte welkom.


Kinderopvang Boartershiem en verloskundige praktijk It Berthehûs organiseren gezamenlijk een gratis introductie workshop babymassage. Tijdens de workshop babymassage leren jullie hoe jullie je baby een ontspannen massage kunnen geven. In 1 les van 60 tot 90 minuten leer jij hoe jij je baby kan gaan masseren. We behandelen een klein stukje theorie en vervolgens masseren we de romp, buik, benen en voeten. 


  • Datum: 8 oktober 2019
  • Tijdstip: 19:30
  • Locatie: Kinderopvang Boartershiem , Leppedyk 5b Akkrum ( direct naast de verloskundige praktijk )
  • Kosten: er zijn geen kosten aan verbonden.
  • Voor wie: vaders en moeders met een baby's tot 9 maanden en aanstaande ouders. Aanstaande ouders kunnen de massagetechnieken alvast oefenen op een speciale babymassage pop. De poppen zijn aanwezig.
  • Docent: Diana Paulusma, werkzaam bij kinderopvang Boartershiem . 

 

" Mijn naam is Diana Paulusma ( 1985 ) , moeder van 4 schoolgaande kinderen.

Yordi 12, Jarno 10, Collin 8 en Sophie 5 jaar. Ik ben gespecialiseerd in het geven van baby- en kindermassage. Naast het geven van workshops aan (aanstaande) ouders geef ik ook trainingen en de docenten opleiding babymassage aan professionals. Meer informatie over mij www.praktijkvoormoederenkind.com of www.mamaacademynederland.nl)
Aanmelden

Iedereen die binnen een straal van 12 km vanaf Akkrum woont kan zich aanmelden. 

( Houd je spam box in de gaten, we sturen je een bevestiging van deelname per mail.. Het kan gebeuren dat de bevestiging binnen komt in de spam box ).Opbellen
E-mail
Info