Kinderopvang Boartershiem
Akkrum en omliggende dorpen

De opvang

Wij bieden opvang aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. In de verticale groep is plaats voor 12 kinderen met twee leidsters. We werken volgens de kind-leidster ratio. We vinden het heel belangrijk dat er altijd vertrouwde gezichten aanwezig zijn. Een verticale groep heeft door de variatie aan leeftijd het karakter van een (groot) gezin en biedt in die zin een natuurlijke situatie. Omdat het om verschillende leeftijden gaat leren de kinderen van elkaar door naar elkaar te kijken en elkaar te helpen. Kleinschalig, persoonlijk en huiselijk zijn de speerpunten van Boartershiem.

Boartershiem is een bijzondere locatie omdat die gevestigd is in het verzorgingshuis Leppehiem. Zo hebben wij de mogelijkheid om activiteiten met de oudere bewoners te gaan ondernemen of een gezellige wandeling door of om Leppehiem te maken. De bewoners zijn altijd welkom voor een praatje met de kinderen of de leidsters. Zo willen wij er een unieke plaats van maken voor jong en oud.

Er is een leuke ruimte om te spelen te knutselen en je thuis te voelen. We hebben er voor gekozen de inrichting van de groepsruimte in hoekjes te verdelen zodat het huiselijk en genoeg ontdekking ´s mogelijkheden bied.

De tuin biedt genoeg mogelijkheden om te spelen en te ontdekken. Zo kunnen de kinderen hun lekker uit leven.

Opbellen
E-mail
Info