Kinderopvang Boartershiem
Akkrum en omliggende dorpen

 

Het team

 


Nienke van der Berg  - Eigenaresse 

Aanwezig: Dinsdag, donderdag

 2 x p.m. maandag en 2x p.m. vrijdag de gehele dag.

Mijn naam is Nienke van den Berg, getrouwd en moeder van een dochter en zoon. Ik woon samen met mijn gezin in Akkrum. Ik heb jaren werkervaring als pedagogisch medewerkster op een grootschalige kinderopvang. Hierna ben ik als gastouder aan de slag gegaan, omdat ik de kleinschaligheid en het huiselijke gevoel erg belangrijk vindt.  Het volgen van verschillende cursussen in het jaar om mijzelf en ons team bij te scholen vinden wij ontzettend belangrijk om onze deskundigheid optimaal te behouden .  Inmiddels ben ik tevens VVE gecertificeerd en heb ik de training non- en verbale communicatie voor 0 tot 1 jarigen incl. ergonomisch dragen binnen de kinderopvang bijgewoond.


Diana Paulusma - Wels 

Pedagogisch medeweker / administratief medewerker

Werkzaam Maandag en woensdag op de groep, op dinsdag op kantoor

 

Mijn naam is Diana Paulusma (1985) en moeder van 4 schoolgaande kinderen ( 11, 9, 7 en 4 jaar ) . Samen met mijn gezin woon ik in Jirnsum. Ik heb mijn ,diploma als sociaal pedagogisch medewerker behaald in 2012 en heb werkervaring opgebouwd zowel binnen de  kinderopvang van 0 tot 4 jaar als de buitenschoolse opvang, daarnaast heb ik in Jirnsum ook peuter gym lessen mogen geven. Inmiddels ben ik  VVE gecertificeerd, bezit ik over een geldig certificaat eerste hulp voor baby's en kinderen & trainer Dunstan Babytaal. De reden waarom ik het zo fijn vind om binnen de kinderopvang te werken, is omdat ik kinderen graag een veilige en vertrouwde omgeving biedt. Een omgeving waar de kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Ik hou ervan om creatief bezig te zijn met de kinderen, maar ook hun rust te waarborgen. Naast mijn werk als sociaal medewerker kinderopvang bij Boartershiem geef ik tevens de training werken met baby's , de docenten opleidingen babymassage en de training kindermassage aan professionals, maar ook workshops aan ouders. 2019 zal ik tevens gastlessen geven aan studenten die de opleiding pedagogisch medewerker volgen aan het ROC. Dit trainingen biedt ik aan vanuit de Mama Academy Nederland en de Praktijk voor Moeder en Kind. Werken bij kinderopvang Boartershiem doe ik met heel veel plezier. Naast het contact en werken met de kinderen in een huiselijke en fijne omgeving. Heeft kinderopvang Boartershiem een leuk en goed op elkaar afgestemd team. Ik vind het super om onderdeel van dit team uit te mogen maken.  Suzanne Westenbrink  

Dinsdag aanwezig


Ik ben Suzanne Westenbrink en ik ben 27 jaar oud. Ik woon samen met mijn vriend en zoontje in Gorredijk. Hiervoor ben ik werkzaam geweest op een grote BSO. Helaas miste ik door de grootschaligheid het echte contact met de kinderen. Zo ben ik terecht gekomen bij Boartershiem waar ik het ontzettend naar mijn zin heb. Ik hou van dansen, zingen, voorlezen, buitenspelen en nog veel meer. De leukste momentjes vind ik de 1 op 1 gesprekjes met de kinderen. Ze hebben zoveel leuks te vertellen! Waar ik ontzettend van geniet zijn de gezamenlijke activiteiten met de kinderen en de bewoners van Leppehiem. Je ziet de oudere mensen weer helemaal stralen door even gek te doen met de kleintjes. Ik ben in het bezit van het diploma SPW4, het certificaat voor de 3F toets en daarbij heb ik de training non- en verbale communicatie incl. ergonomisch dragen binnen de kinderopvang bijgewoond. Inge Bouwman 

Donderdag en 2x p.m. vrijdag en 2x p.m. maandag  aanwezig

Mijn naam is Inge Bouwman en ben 20 jaar, en woon sinds enkele jaren in Akkrum. Momenteel volg ik de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker, niveau 4 vanuit het Friesland College in Heerenveen. Hier voor heb ik de opleiding onderwijsassistent gevolgd en voldaan. Ik heb er voor gekozen om deze opleiding erachter aan te gaan doen om mijn werkveld en doelgroep te verbreden, op deze manier ben ik inzet baar op verschillende organisaties en verschillende doelgroepen. Naast mijn studie ben ik 2/3 avonden in de week werkzaam op de dementerende groep in Leppehiem en in het weekend werkzaam in een snackbar/kroeg in Oldeberkoop. Ik verheug mij enorm op deze tijd en hoop hier veel te kunnen leren ook van de kinderen zelf. 


Talitha van Houten

Aanwezig: woensdag en vrijdag

Mijn naam is Talitha van Houten, 30 jaar ( 1989)  en moeder van een zoon van 3 jaar. Samen met mijn gezin woon ik in Heerenveen. Ik heb mijn opleiding tot onderwijsassistente afgerond in december 2014. Vervolgens heb ik een aantal jaren werkervaring mogen opdoen binnen de kinderopvang. In 2013 heb ik mijn certificaten Mindfulkids en autisme in de klas en daarbuiten behaald. Ik houd van koken, lezen, reizen, tekenen en wandelen.